If I was a chick on speed, I'd go in to a discotek!






Vissa dagar, som denna då jag kämpat med en herrskjorta i siden samt flängt runt på diverse tråkigheter, kan man behöva lite kul och fjanteri. Mitt lekbehov resulterade i ett par fräsiga lackbyxor/tights. Trots att de inte sitter som en schmäck än och behöver viss tillfixning, så är jag tvungen att visa dem.
Ett ord; fierce!

 

Time for serious business.

Nu kan man även spana in mig på www.ungdesign.se/irina. Där kommer det läggas upp bilder på kreationer och annat, och har man tur dyker det upp någon slags presentation...
Projekt marknadsföring av irina. Ikväll väntar projekt sy färdigt fejkskinnkjolen och i helgen den så kallade "fiskfjällsklänningen" (även om jag hatar att den heter det), så snart ska det dyka upp roliga bilder istället för tråkiga från visningar.
Hold on!

Chanel, and I just started to belive in love again






Karl Lagerfeld

Jag sitter som bäst och bläddrar igenom bilderna från Karl Lagfeld's vår- och sommarkollektion 2009 då jag inser, att inleda bloggen med någon annan är denne vore skandal! Han har något jag inte kan sätta ord på, men jag tror det kan kallas stil. Stil med stort S. Den mannen imponerar på mig och inspirerar mig, hans mystik och stenhårda look. Jag fashineras alltid av människor som kör sitt race, som verkligen har sin stil och stannar där. Fabulous. Om jag vore man skulle jag klä mig som honom, men nu får jag istället omvandla det till en chanel-inspirerad kvinnlig stil.
Hur som helst, här är han, the man in my dreams:


Karl Lagerfeld




Det mina ögon fastnade på lite extra länge


Let the games begin!

Någon slags presentation är väl nödvändig antar jag. Så här kommer den:
Det här är mitt sätt att sprida mig själv och mina kläder, samtidigt som det är ett sätt att ge en bild av hur min hjärna fungerar och min syn världen.
Här kommer det att exprimenteras och mixas hejvilt och det blir en salig blandning av egna kreationer, sådant som inspirerar mig eller sådana där fantastiska saker man bara måste få visa upp. Allting kan hända.

Med värme /Irina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0